Fermentované omáèky sa pripravujú fermentovaním pomletých èerstvých plodov s prídavkom soli, bez pridania vody. Proces prebieha pri izbovej teplote od 3. do 30. dní. Následne sa zastaví fermentácia pridaním kvalitného vínneho octa a zohriatím na teplotu 90°C. Takto pripravená omáèka aj po otvorení vydrží omnoho dlhšie, ako klasické varené omáèky. Fermetáciou sa zvýraznia chute èili paprièiek ako aj štiplavos. Všetky naše omáèky vyrábame z našich dopestovaných paprièiek.
Vážený návštevník, potvrdením pomocou tlaèidla OK ude¾ujete súhlas nám a našim partnerom s použitím cookies pre nevyhnutné, analytické a marketingové úèely na tomto zariadení. Vo¾bou Nastavenia môžete sami urèi, aké skupiny cookies je možné spracováva, poprípade ich spracovanie úplne zakáza. Ukladanie potrebných cookies prebieha vždy, a to v záujme zachovania funkènosti webovej prezentácie.
Cookies
V tomto okne môžete zvoli kategórie cookies v súlade s vlastnými preferenciami.
Tieto cookies zaisujú bezproblémovú prevádzku internetového obchodu. Umožòujú napríklad vloženie produktov do košíka, objednanie, èi prihlásenie do obchodu. Nevyhnutné cookies nemožno deaktivova, pretože by došlo k narušeniu správneho fungovania internetového obchodu.
Preferenèné cookies umožòujú, aby si internetový obchod zapamätal informácie, ktoré menia správanie a vzh¾ad internetového obchodu. Je to napríklad jazyk internetového obchodu.
Analytické nástroje, akými sú napríklad Google analytics môžeme sledova, ako internetový obchod používate, z akých zdrojov a technológií k nám prichádzate. Na základe týchto údajov môžeme internetový obchod neustále vylepšova, aby bol pre vás èo najlepší. Všetky údaje sú anonymizované, konkrétnych užívate¾ov teda identifikova nevieme.
Spoloène s nástrojmi tretích strán môžeme zobrazova vami preferované reklamy v partnerských sieach presne pod¾a vašich záujmov. V prípade nesúhlasu je pravdepodobné, že vaše záujmy a preferencie nebudú zoh¾adnené a bude sa vám reklama zobrazova plošne.